Ik sta graag voor u klaar!

Begin 2011 heb ik mij aangesloten als franchise nemer bij Kubus Coöperatie U.A. en als zelfstandig ondernemer het kantoor Kubus Made gestart.

Ik heb ruim 35 jaar allround ervaring op financieel gebied. In oktober 2014 tezamen met mijn zoon Sander het kantoor Kubus Oosterhout opgestart. Proactief meedenken en een persoonlijke band staan naast eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We staan klaar voor iedere ondernemer. Of het nu gaat om administratie of om bedrijfsadvies in de breedste zin van het woord.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Laat het mij weten en ik kom graag vrijblijvend bij je langs.

Hans van Gent

Hans van Gent

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 80 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.

Wij werken nauw samen met

Samenwerkend partner Dutch Uncles